Які найшкідливіші поєднання продуктів ми вживаємо щодня?

Дієтологи розповіли про найшкідливіші поєднання продуктів, які ми вживаємо майже щодня.

Попри те, що окремо ці продукти не є небезпечними, однак їх поєднання може різко підвищити рівень цукру в організмі, викликати печію чи призвести до затемненості свідомості.

  • Смажене м’ясо і яйця
    Поєднання яєць та смаженого м’яса може призвести до розладів травлення, викликати печію чи проблеми з ШКТ.
  • Крохмалисті вуглеводи й помідори
    Помідори не варто вживати з багатими на крохмаль продуктами. Враховуючи, що помідори є кислотним продуктом, їх поєднання з вуглеводами призводить до нетравлення, печії чи розладів ШКТ.
  • Фрукти і йогурт
    Фахівці впевнені, що регулярне вживання йогурту з фруктами погіршує симптоматику застуди чи алергії та викликає застій в травній системі.
  • Рис та сік
    Склянка апельсинового соку та рису може призвести до різкого стрибка рівня цукру в крові.
  • Банани й молоко
    Дієтологи зауважують, що поєднання бананів та молока — токсичне. Комбінація продуктів викликає сонливість та затемненість свідомості.

Не пропустітьПОДІБНЕ
рекомендації для вас

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Нове

- Advertisement -

Вас може зацікавитиПОДІБНЕ
рекомендації для вас