Які солодощі провокують розвиток онкології?

Деякі види солодощів негативно впливають на наш організм та сприяють розвитку онкології.

Довести людину до онкологічного захворювання можуть навіть тістечка чи торти з кольоровою глазур’ю, зазначають вчені.

Одним з найнебезпечніших для людського організму є харчовий барвник E129, що забарвлює продукти в червоний колір. Вчені зазначають, що на здоров’я він діє, як канцероген.

Особливо велику кількість барвників містять мармеладні вироби. Також він щедро додається виробниками в сиропи для морозива.

Крім того, фахівці визначили, що довести організм до розвитку онкології здатні дешеві цукерки: льодяники, карамельки. У більшості випадків смакові якості “бюджетних” солодощів поліпшуються завдяки генетично модифікованим сиропам.

Також, до списку небезпечних солодощів, потрапив гарячий шоколад в пакетиках. Фахівці зазначають, що кожне упаковування шоколаду містить трансжири, які порушують фізіологічні процеси в клітинах.

Експерти відзначають: вживати якісні солодощі в обмеженій кількості не шкідливо, але їх надлишок в раціоні здатний довести людину до виникнення раку.

Не пропустітьПОДІБНЕ
рекомендації для вас

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Нове

- Advertisement -

Вас може зацікавитиПОДІБНЕ
рекомендації для вас