Які продукти, є вбивцями для підшлункової залози?

Солодощі, спеції, смажені страви, газовані напої, фастфуд. Деякі продукти здатні «вбити» підшлункову залозу.

Підшлункова залоза є досить чутливим органом до харчування. Важкі для перетравлювання продукти можуть викликати запалення органу. Фахівці розповіли, які саме продукти є деструктивними для неї.

Насамперед, варто уникати газованих солодких напоїв. Річ у тім, що вуглекислий газ подразнює слизову органу, а різні підсолоджувачі та консерванти викликають запалення ШКТ.

Напівфабрикати та фастфуд містять в собі штучно синтезовані трансжири, які негативно впливають на судини та пропускають запальні процеси.

Зауважимо, що вбивцями також можуть бути й солодощі, якщо вживати їх занадто часто та у великій кількості. Особливо це стосується саме тих десертів, які містять в собі жири та додаткові інгредієнти, які підвищують калорійність виробу.

В цілому, на думку експертів, всі штучні добавки, які поліпшують смак чи продовжують термін придатності – не є корисними. Вони не є природними для нашого травлення, а при засвоєнні підвищують ризик розвитку запалення.

Не пропустітьПОДІБНЕ
рекомендації для вас

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Нове

- Advertisement -

Вас може зацікавитиПОДІБНЕ
рекомендації для вас